Podijelite na društvenim mrežama

FB TW YT PN
T

ako se zvala zaručnica njegovog uzora čistoće. U njegovim mislima, Elizabetin jasan zeleni pogled gledao ga je kroz splet trepavica u obliku polumjeseca, a ne smeđi pogled robinje Nadije. Kao nominalni vođa porodice, Stjuart je bio taj koji je bio domaćin zaruke svog rođaka, iako nikada nije sreo srećnu damu. Zaista sam sretan što si se vratio..
Ali on je upoznao Bitsy. Zarobljen, odvojio se od svoje žene večeri kako bi je bolje pogledao. Ali zašto je ova žena zapalila njegovu krv kao nijedna druga do sada?Majkl je pored njega brbljao o tome kako je Bitsy divna, što ga je dovelo do njegovog - Stjuartovog - novog osvajanja, njegovog viraga.Žena koja je sada bljesnula pobednički osmeh, oči pune ljubavi, uperila je u Majkla. Potrošeno, udahnuo je sjajno zviždući, a um mu je već bio usmjeren na ugodne muke koje će moći primijeniti na Elizabethino tijelo sutra i narednih godinu dana. Treba ti više sredine.
Teško dišući, već zamišljajući da će to uskoro učiniti Elizabeth, poravnao ju je tako da su se donje obline njenog dupeta, zaobljene i koje su molile da bude kažnjene, trzale nadomak njegovog useva. Sada je vrijeme da čujemo Stuartovu stranu priče.

To se dešava tokom akcije 10. Ali, kako su noći i godine prolazile, on bi je i dalje viđao u mislima kako ju je prvi put video, uglađenog viraga, ili kasnije te večeri, kako se pokorno spušta na naklon ispred njega. Ali ja nisam kurva sa svršenjem. Bila je zbunjena žurkom... Njegov bijes, oksimoronski gotovo pravedan, bio je usmjeren direktno na Tracy Bathory. Kao alfa, nije bilo posljedica. Kako bi mu olakšao put za svoje zadovoljstvo, pričvrstio je i šipku za rastavljanje na svaki članak. Možeš od svog novog roba napraviti jednog ako želiš, i, u stvari, biće mi prilično zabavno kada se to dogodi. I sada, taman kada je konačno dobio sve što je želeo, sudbina je morala da odglumi nekoliko okrutnih šala. U njegovom umu, kremasto meso lady Bitsy - iako je po njegovom mišljenju ona uvijek bila Elizabeth - umotano u crni vinil, bradavice otkrivene izrezima na vinilu, ali djelomično skrivene stezaljkama djeteline od debelog čelika koje su učinile mlade sub wince. Stjuart joj je udario kurac po obrazima kao upozorenje na koje se ona, nažalost, nije obazirala."Ali, gospodaru, moje ime je Nadia, a ne Elizabeth."Ravan, crni pogled, tako kao zmija koja procjenjuje svoj plijen, probola ju je kopljem."Ne, ti si bezimena, bezlična drolja.

Njena haljina, nijansa šifona koja je tačno pristajala njenim očima učinila je da izgleda meko...ranjivo. poglavlja, u kojoj on opisuje kako je upoznao Bitsy i kako je Tracy Bathory dala svoju primamljivu ponudu. Nije to bio cvileći, razdražljivi glas ove Nadie sa rumunskim naglaskom. Oni imaju početak i kraj. Bitsy, njegov rob. Ono što je rob mislio da je trenutak predaha ubrzo je oduzeto dok je kralj zabio svoj masivni penis duboko u kurvinu macu white label dating inc. gotova srodna vučica?Stjuart, da je uspeo da ga nađe pre nego što je prvi put ugledao Bitsi, bio bi, oprostite na igri reči, preko meseca. Kao i uvijek, recite mi šta mislite.

Mogao je pljačkati, silovati, uzimati i posjedovati šta god i koga je htio i prokleti za posljedice. Njegov gnev nije mogao da se odloži na drhtavom telu pred njim.

U tim noćima, on je neminovno završavao udarajući po jednoj od brojnih pičkica u Evropi, pokušavajući, ali ne baš uspijevajući, da iskorijeni njenu sliku i glas iz svog sjećanja. Bitsy, ljubavi moja, voleo bih da te upoznam sa svojim rođakom, kraljem Stjuartom od Rumunije“, Michaelov glas kao da je skoro prsnuo od ponosa.„Vaše Veličanstvo“, šapnula je Bitsi u istom muzičkom sopranu koji je prokleo njenu haljinu samo nekoliko trenutaka ranije.
Ispustio je žetvu tako da je poslovni kraj okrznuo Nadijin nos. Kurva je, dok je pružala svaku pantomimu zadovoljstva tokom prvog čina večeri koji joj je bio poznat, bila suha. Nastavi!Kako ideš, postaje sve bolje. Virago — njegov virago — nije bio niko drugi do Bitsy Karnackii Dracula, verenica njegovog rođaka?„Stuarte, želeo bih da te upoznam sa ledi Elizabet Karnackii Drakula, mojom verenicom. Kad se pomaknula i pogledala lustere, njena odjeća se malo spustila.

White label dating inc

TOP