Podijelite na društvenim mrežama

FB TW YT PN
G

aston je njušio vazduh kao da je zaista osetio nešto gadno."Dobru pomoć je tako teško pronaći.""Da li ste završili kostim, majstore Gastone?"upitala je Shiloh dok je pružala svoju prljavu ruku."Rekao sam ti da ga imam upravo ovdje", progunđao je i promrmljao nešto ispod glasa o glupim slugama."Da, da, djevojko, ali pazi da je ne zaprljaš.
Jeste li u posljednjih nekoliko dana stavili nekoga u krevet osim Pije?" Shiloh je susrela Chellin pogled. Šta je loše u malom flertovanju?""Nema ništa loše u flertovanju, ali moram vam reći da je majstor Nathan rekao da ste van granica.""On ima svoje razloge, mlada damo. Slatko dijete, nemoj da te ovo sramoti. Sada želim da se okupaš i obučeš čistu haljinu. Nije željela da itko zna da je nosila tako malo ispod ogrtača. Molim te, nemoj se ljutiti na mene, Chela.

Nikad nije čula za takve stvari."Kako djeluje biljni korijen?""Suzbija oplodnju. Teška aroma pomutila joj je čula i Shiloh se nakašljala Imam kuku 2 blizu sebe.

Jedva je prekrio njene obilne grudi, izlažući njen dekolte svijetu. Oprezno je gurnula ruku unutra, provjeravajući ima li znakova vrućine. Povrijedio me te noci i opet me je povrijedio pre neko vece kada me uhvatio u pokusaju da se iscunjam.

Zatim je zgrabila komad tkanine koji joj je jedva pokrivao zadnjicu i navukao ga. To će pomoći u suzbijanju grčeva i glavobolje."Shiloh je klimnula."Hvala", nasmiješila se i uzela paket biljnog korijena od Angelline asistentice."Hoće li to biti sve?"upitala je Angella dok je pokazala na čajnik koji je u tom trenutku počeo da zviždi."Želite li čaj?""Ovaj put ne. Zakikotala se radosno kao dijete, prisjećajući se nekoliko puta kada je to učinila kao djevojčica prije nego što ju je njena guvernanta uhvatila i natjerala da se vrati u zamak. "Reci mi istinu, Shiloh. Chela se glasno nasmijala, a na licu joj je bio širok osmijeh.

Niko ne ulazi unutra ako nema pozivnicu."dodao je Wesh, promatrajući pokušaj malog uličnog pacova da povuče ruku od Chele."Pusti me!"Shiloh je zacvilila i nastavila da se bori, nadajući se da je čin djelovao stvarno. Znamo šta ti se dogodilo te noći da Vico te je doveo. Navukla je majušnu ​​košulju sa jednim rukavom i pogledala se u ogledalo. Kada je stigla u svoju sobu, Shiloh je zatvorila vrata i bacila ogrtač.
Primijetila je negodovanje na licima nekih običnih ljudi koje je prošla zbog svoje lakomislenosti i nastavila svojim veselim putem. Donji dio joj je propao od udarca.

Imam kuku 2 blizu sebe

TOP