Podijelite na društvenim mrežama

FB TW YT PN
V

iktorija je skinula sari i stajala gola pred njim;nacerila se sve više dok se Bradbury trudio da zadrži prisebnost, ali nije mogao da zadrži pogled od njene privlačno ispupčene pičke koja je svetlucala u ulju i njenog očiglednog uzbuđenja."Mislim da bi i ti trebalo da skineš odjeću; stvarno postaješ prevruće. Goli i klečeći u znak počasti veličanstvenoj ženi, Bredberi je bio spreman da moli za olakšanje dok je Viktorija pokazivala prste na nebu i stenjala u apsolutnom zanosu dok se izvlačila, stiskajući jezik koji je obožavao njen šupak kao da ga želi zadaviti. Viktorija je sada prštala od olakšanja;ona je zaista uživala u zadirkivanju ovog muškarca. Eric je stigao u St Tropez, sanjajući o slučajnom susretu i možda o ukusu dominacije;nikad nije mogao vjerovati u kakvom se položaju sada nalazi, u potpunom vlasništvu prelijepe žene za koju je bio spreman dati život. Vanda je primijetila kako se okreće vrtom i povikala kad se taksi udaljio."Poslaću Bradburyja ujutro; rado će mu dati nešto za vas, prije nego što se Eric vrati."Ona je drsko namignula dok je išla;Viktorijina maca se naježila dok se sećala servilnog baštovana, uživala bi da mu nameće svoju dominaciju;morala je pokazati svoj autoritet u krugovima ljudi koji su se već otvorili novom svijetu čiji je dio postala. Ponizio joj se, zahvaljujući joj iznova i iznova, dok mu je bilo dopušteno da se obuče i uzme svoj alat. Za samo mesec dana, kroz sticanje dobrog prijatelja i njenih kontakata koji su sada postali i prijatelji, postala je hrabra i samouverena domina;shvativši svoju pravu poziciju iznad svih muškaraca i preuzme vlasništvo nad jednim od njih. Pička joj se ispupčila dok je zvonilo na vratima;namjestila je kosu i povukla sari s jedne strane kako bi otkrila što je moguće više mesa, a zatim je usvojila strogi pogled dok je otvarala vrata. Ovo ju je uzbuđivalo, ali sada je bila tako umorna, i prvo što je primetila bilo je kako je bašta zarasla;neko, vjerovatno njena prijateljica Angela, je nekoliko puta pokosio travnjak da bi bio 'respektabilan', ali biljke i grmlje su se pobunile. Svetlucala je i drhtala dok se prepuštala veličanstvenom orgazmu, a kada se oporavljala pogladila ga je po kosi i povukla mu glavu od mirisa svog šupka. Viktorija je impresionirala Vandu tako što je samouvereno prišla dvojici muških nosača na aerodromu i platila im da idu iza njih sa svojim prtljagom;obrve i kite su se podigle dok su dvije nadmoćne i ohole žene klecale aerodromom na povišenim štiklama, a dva mužjaka su se poslušno šuškala iza njih kao robovi sa svojim prtljagom. Ericovo povratno putovanje bilo je jednako erotski nabijeno;činilo se da svaka službenica s kojom je razgovarao ima autoritet nad njim kojem nije svjedočio na ulasku.
Njegov anus se stisnuo za utikač dok je žena strogog pogleda na kontrolnom stolu naduvala grudi dok ju je zaručio;bilo je kao da je znala da je on sada vlasništvo žene i da se prema njemu treba odnositi s krajnjim prezirom. Njena naklonost prema Ericu bila je bez sumnje;ponudio se i predao joj se, podižući njeno samopouzdanje i osiguravajući održavanje seksualnog i društvenog zadovoljstva kada momak kaže da ne izlazi ni sa kim drugim. Uzbuđenje šefovanja mužjakom kojeg je prije samo nakratko vidjela, uzbudilo ju je uprkos umoru. Bilo je to blistavo sunčano jutro, koje je pomoglo Viktoriji da se oporavi od gubitka St Tropea dok je uživala u toplini sunca.

Bradbury se nije usuđivao podići pogled dok je prilazio dijelu gdje je ona sjedila;imao je bijesnu žeđ, ali to je prošlo gotovo nezapaženo, takvo je bilo njegovo seksualno uzbuđenje što je služio ovoj strašnoj ženi. Bradbury je stenjao od buke koja je bila u opasnosti da uzbudi lokalne pse iz susjedstva, dok mu je kurac eksplodirao sa sočnim mirisom dominantne pičke ispod nosa. Viktorija se nasmiješila dok ju je taksi ostavio u njenoj kući u selu;oprostila se od Wande i dogovorila da se nađe s njom sutra, kada će je upoznati Charlotte Ray;njen stil života i uređenje kuće dali bi joj dalju inspiraciju u tome kako će od sada usmjeravati svoj život. Ako sam zadovoljan vašom pažnjom, mogu vam ponuditi osvježenje."Bradburyjev penis se ukočio dok je shvatio njene riječi;svaki naredba, a ne zahtjev, samo je bio zadovoljan prisustvom."Da, gospođo... Dok je Viktorija ponovo navlačila sari, u ušima joj se čuo stari poznati zvuk."Coooeee!"Nasmiješila se baštovanu dok je žurno uvlačio košulju u šorts. Odmah je skini."Stajala je nasmijana dok je skidao košulju, ali on je pocrvenio i oklevao da skine šorc;istaknuta izbočina koja odaje njegovu zabrinutost. Opako mu se nasmiješila i stavila svoja lijepo uređena stopala na vrelu kamenu terasu i strogo pokazala na njih."Bio si jako dobar; sada ću te gledati kako masturbiraš pred mojim nogama; pobrini se da bude dobra predstava ili više nećeš raditi moje baštovanstvo."Male su bile šanse da će Bradbury dati lošu emisiju;bila ga je zadirkivala nova boginja, dozvolila mu je da liže njen šupak, a sada je klečao gol i poslušan pred njom dok se igrao sam sa sobom u izuzetnom poniženju.
Namazala je svoje blago preplanulo tijelo ispod sarija, a bedra i obrijana pička su se slasno migoljili, bez donjeg rublja, bradavica ponosnih u crnoj svili;njeno zrelo i lijepo tijelo izraženo do savršenstva osiguralo bi baštovanu trajnu erekciju. Skinula se do gola i ležala na krevetu među seksi kožnim odjevnim predmetima i odjećom Madame Pompidou, u zraku koji je sada bio pun ukusnog mirisa kože i njenog vlastitog ženskog uzbuđenja;podigla je koljena i njegovala svoju klizavu pičku, a njeni elegantni prsti su klizili po klitorisu dok ju je mješavina ukusnih mirisa vraćala u Club Zero i druga mjesta gdje je dominirala Ericom i svjedočila nepopustljivoj i apsolutnoj dominaciji žene nad muškarcem ;o kako je htjela da joj se šupak poliže upravo sada, zastenjala je u ekstazi dok je razmišljala kako će kazniti Erica, samo što nije bio tu u tom trenutku. Njegov penis se podigao dok je ona jednostavno pokazivala na stol za vaganje sa znalačkim osmijehom;bilo je kao da sve žene posjeduju šesto čulo, i sve su mu izgledale tako superiorne i seksi, bez obzira na izgled, godine ili oblik.
Mahnula je prstom prema njemu i širom otvorila noge."Dođi i klekni pored mene."Uz poskakivanje pijetla, Bradbury je bez ikakvog razmišljanja učinio upravo ono što mu je rečeno, i kleknuo na vrelu kamenu terasu pored samopouzdane i mirisne žene. Zvuk je napravila Angela;njena stara prijateljica razvedena koja je sada bila u njenoj prednjoj bašti..

Viktorija je bila oduševljena time što je on lizao svoj nered sa njenih stopala, što je on učinio sa perverznom voljnošću, ližući svaku do poslednje kapi između njenih nožnih prstiju. Bio je tamo, gol i nastupao kao rob, i uživao u pokornom poniženju koliko god se usuđivao, njušeći mirisni vazduh dok su mu esencije Viktorijinih intimnih predela lelujale pod nosom.

Viktorija je trijumfalno napustila St Tropez;stigla je kao krotka i naivna udovica sa samopouzdanom crtom koja je ležala skrivena ispod čvrste spoljašnjosti. Na kraju je objavio da je završio. Njena pička je pulsirala od zadovoljstva dok je podizala noge kako bi izložila njen sok i privlačnu formu uspravnom i zadirkivanom mužjaku, a ona je stisnula svoj vrući šupak unutra i van, čineći da Bradbury slini i dahće. Dok je on obilazio baštu radi drugog nepotrebnog izleta, ona se povukla u svoju ležaljku i natočila piće;sada je bila dobro i istinski uzbuđena i pripremala je baštovana za svoje osvježenje.
Bradbury je čujno dahnuo i teško progutao dok su mu se oči susrele sa slikom ženske veličanstvenosti, njegov penis je odmah natekao jer je i njegov nos bio napadnut ženskom esencijom koja je bila izrazito seksualna."Znači, ti si Bradbury? Želim da podšišaš živu ogradu sprijeda, a zatim mi se pridružiš pozadi, gdje ću se pobrinuti za svaki svoj grm. Svi ostali mužjaci brzo su se pomaknuli u stranu pri približavanju;unutrašnji osećaj koji je izlazio iz njihovih slabina dok su gledali dve žene koje su očigledno prezirale sve muškarce. Pogledala ga je pravo u oči."Zadovoljio si me svojim radom danas i platit ću ti šta god tražiš; jesi li uživao gledajući u moj šupak?"Bradburyjeva vilica je pala od njenog iznenadnog direktnog pristupa koji je bio iz vedra neba;nastavila je da ga prezrivo gleda, čekajući njegov odgovor, kao da ga je jednostavno pitala da li mu se sviđa njena frizura. Viktoriji je bilo potrebno koliko i on, a kretala se u raznim smjerovima kako bi osigurala da ima dobar pogled na njenu pičku i šupak iz svih uglova."Recite mi kada završite i razgovarat ćemo o plaćanju."Bradburyjev penis je driblao dok je glumio svoj lov na travu u zapletu očigledno bez korova, dok je urezao uspomenu na tu veličanstvenu sočnu pičku i šupak što je dublje mogao u svoj um.

Okrenuo se trgnuto kada ga je tapnula po ramenu i dodala mu hladno piće, koje je zamalo ispustio.

Kada momak kaže da ne izlazi ni sa kim drugim

TOP