Podijelite na društvenim mrežama

FB TW YT PN
B

ili su prikazani ženini oblici, njena visoka figura davala je malo ivicu njenim oblinama, oblina praćena njenim osmehom.

Zatvorenih očiju, Malisin zmijski jezik iskliznuo je sa strane njenih usta, brzo golicajući usne njenog ljubavnika, a jastuci govora su se razdvojili kako bi se njih dvoje upustili u poljubac."Ne nosiš ogrlicu."primijetila je Malice, prekidajući poljubac stavljajući prst na Malenine usne. Stvari se nisu smirile, Malena je primorana da ustane i pogleda u svoj rep, rep nad kojim je sada osjećala kontrolu."Nećete moći da ga skinete osim ako ne kažem drugačije, pitam se koliko će proći dok ne budete morali da koristite kupatilo."Malisina odjeća se brzom pokretom formirala na njoj, Malenina kragna je i dalje izazivala požudu, jedna ruka ispružena i cviljenje upozoravajući Malice na ovu činjenicu."Izdrži. Na nekada časnom tronu sjedila je Malena, jedva odjevena u ono što bi se moglo opisati kao kanibalizirana verzija željeznog oklopa. Ovo dvoje su malo sjedili jedno nasuprot drugom na ivici bazena, Malenino držanje je gotovo ostavilo Malice bez daha, a prst s kandžama podigao je Maleninu bradu. Naginjući se unazad i gledajući prema Malice, pitala bi "Šta sad, gospodarice?"."Pratite me do mojih odaja, konačno ste zaslužili ovu nagradu."Rekla je Malice, ove riječi su učinile da se Malenin um brzo okrene mračnijim mislima, prizoru njenog ljubavnika golog, prizoru kojim je rijetko bila nagrađena. Tamnokosa žena odbacila je svoj oklop u stranu, njeno tijelo je bilo manje skromno od Maliceine, malo zategnutije tijelo je govorilo o Maleninoj ratničkoj prošlosti i njenim sposobnostima u borbi. Opravdanje često dolazi iz mnogo razloga, religija skreće mač s vrata krivaca i pohlepnih do onih siromašnih i potrebitih, ideologije čupaju oči za željom uma za slobodom, ali šta se dešava kada je jedina svrha takve invazije je sebičan, šta će svijet reći kada vlastite želje započnu takvo krvoproliće. Boreći se, Malena je slijedila, više vukla po podu nego hodajući, do Malisinog kreveta."Moraš biti kažnjen i naučiš da je tvoje mjesto pored mene mjesta za spajanje u okrugu Orange. Njih dvoje su počeli izlaziti napolje da pozdrave svoju vojsku, ne prije nego što je Malena za kaznu bila prisiljena na još čvršći oklop, a njena ruka je često pomalo gurala rep kako bi sebi pričinila zadovoljstvo.to je kao da gledam neku bolesnu pornografiju, ali samo je citam i bilo je super :DD. Skoro da je pala u njega, Malenine oči susrele su se s okruglim bazenom napravljenim u kamenom podu sa složenom drvenom oblogom, a svijeće su bacale svjetlost na ovo kupalište. Ponovo se pojavio, disanje je prestalo dok je hvatala vazduh, Malice je izašla iz bazena i zagledala se u svog ljubavnika, uz povodac koji se protezao od njene ruke do Maleninog ovratnika, povlačeći ga.
Malena je skrenula oči u stranu, pokušavajući da zacvili nešto prije nego što joj vrat bude zarobljen u stisku crvene kožne kragne, čvrstog stiska začaranog artefakta koji je sama Malice dizajnirala. Mrak u odaji naterao je Malenu da tapne da oseti kuda hoda, zamalo da se spotakne o oštar, opasan nameštaj oko kojeg je boginja imala.

Mjesta za spajanje u okrugu Orange

TOP