Podijelite na društvenim mrežama

FB TW YT PN
Z

atim ponirajte naprijed. Zadahneš, kukovi su ti istureni naprijed, a tvoj stisak na obojici se na trenutak steže. I uradili bismo to sa apsolutnim zadovoljstvom. Postavljanje kampa ne oduzima mnogo vremena, pogotovo kada radimo nas troje. Naše ruke istražuju svaki centimetar vašeg tijela, od prolaska prstiju kroz kosu do milovanja donje strane brade, milovanja grudi, bokova, bedara. Povučeš prednji dio njegovih pantalona, ​​dugme se otvori, a patentni zatvarač prede.

Sjajno pisanje, samo nastavi!!!!!!!!Sviđa mi se - od muškarca koji zaista voli svoju ženu. Gurajući me na leđa, kotrljaš se na mene, opkoljavaš me, uzimajući moj kurac u sebe. Oči vam se okreću dok zabacujete glavu unazad prijedlozi profila za stranice za upoznavanje. Polako, nas troje tonemo u to. Gledam kako ti ruka puzi prema dolje, prelazi preko njegovih grudi, trbuha, do prednjeg dijela njegovih farmerki.

Svidjela mi se ta priča, tjera me da poželim da me moj muž podijeli sa svojim prijateljima tako što će se pridružiti ili samo gledati!Definitivno bih se odlučio za troje ili nešto slično. On klima glavom. Ili barem znam šta želim da želiš.Šta želim da ti uradim.
Imate druge planove za to. Vodimo vas do šatora. On dahne. Usporavamo naše zabadanje dok se čini da toneš dublje u vazdušni madrac. Kada stojite ispred vatre, oduzima vam dah. Počnite s njim. I uživam u tome što on uživa u tebi.... Jedan, pa dva prsta. Jedan se zabija u vašu čvrstu pičku dok vam se drugi povlači sa stražnje strane usta, a zatim se oba obrću tako da su vam usta ponovo ispunjena, a maca ostala gotovo prazna. Jedan neprekidan, vrtoglav orgazam koji ne prestaje obuzima vas iznova i iznova. I taman kada osjetite da je dostigao svoj vrhunac, da ne može biti intenzivniji, osjetite prvo jedno, a onda drugo od nas da se otpustimo, naši kukovi pulsiraju, savijaju se, guraju, ispunjavaju obje vaše uske rupe sa cum.

Prijedlozi profila za stranice za upoznavanje

TOP