Podijelite na društvenim mrežama

FB TW YT PN
S

amo mjesec, ali mjesec u kojem je imala više seksa nego godinu dana sa bilo kojim prethodnim dečkom, i radila stvari sa svojim tijelom i tijelom svog pokornog mladog ljubavnika za koje je mislila da pripadaju samo fantaziji. sve je to bila tako užasna greška. To je mnogo istinitije nego što mislite, i to je ono što mi stvarno slama srce. Jedna sedmica!Sedmica koja još nije ni došla, a ona je bila slomljena!Majklovo srce je počelo da lupa, ne zahvaljujući vibratoru između njenih nogu.
Ne samo bacanje knjiga, ne samo tuča. Oni jednostavno ne obraćaju pažnju na seksističke seronje bez obzira na sve."Plavokose stvorenje je na trenutak bilo zbunjeno. Nikada.
Požalio sam sve. Michaels je zurio u Jasona, zurio u njegovo slatko usnulo lice i milovao ga po obrazu onoliko koliko je izgledalo kao sat vremena, a vjerovatno je i bilo. Jason je još uvijek bio u njenom krevetu, još uvijek u Michaelsovom zagrljaju, lagano hrčući s licem napola zarobljenim u njen pazuh, a noge su im bile spojene u intimni čvor. I sreda 17 i 21 godina zabavljaju legalno u Velikoj Britaniji.

17 i 21 godina zabavljaju legalno u Velikoj Britaniji

TOP