Podijelite na društvenim mrežama

FB TW YT PN
P

ovikala sam dok sam hvatala čaršave, savijajući leđa, a njegov jezik je pljuskao po mom klitorisu od gladi od koje sam poželjela da plačem. Kako je moj orgazam usporio, njegovo gunđanje je ispunilo prostoriju i on je još malo ubrzao korak prije nego što se još jednom zabio u mene, jače, dublje. Večeras je dolazio u moju hotelsku sobu kako bi se sustigao i vidio kako je Koy potpuno druga osoba s kojom niko iz naše grupe više nije mogao podnijeti da razgovara... Dok sam popravljala crnu suknju, razmišljala sam o tome šta me je večeras dovelo ovamo u ovaj hotel, Leone. Svoju bordo kosu skupila sam u neurednu punđu s nekoliko pramenova koji su mi visili oko lica. Leon je bio slobodna igra.Čula sam kucanje na vratima i bacila posljednji pogled na svoj nisko izrezani crni top sa Lacy Bell rukavima i podignula grudi malo više, evo ništa. Toliko sam godina čekao na ovaj vikend i stvari su dalje krenule na bolje.. Grubo me je poljubio dok je zabijao moju bolnu pičku, bila sam tako blizu ponovnog dolaska i mogla sam osjetiti kako se njegovi napadi ubrzavaju, znajući da će i on uskoro završiti. Prišao sam vratima i otvorio ih i zatekao Leona kako stoji vani u vrlo Leonovom odijelu. Uhvatio je moja bedra i držao ih dolje, a jezik mu je i dalje hvatao tečnost koja je curila iz mene. Prekinuo je poljubac na najmanji trenutak dok je povukao moju košulju i preko moje glave prije nego što su se njegove usne vratile na moje, pustošeći ih dok je zgrabio moje grudi s tolikom potrebom da je zapalila vatru među mojim nogama. Usta su mu bila uz moje uho, moje tijelo vrelo i uznemireno dok sam čekala njegov sljedeći potez."Ne miči se..." bilo je sve što mi je progunđao na uvo prije nego što mi je ugrizao ušnu resicu, zbog čega sam povikala od zadovoljstva. Pogledao je u mene svojim tamnim očima i prošao rukom kroz svoju rustikalno obojenu kosu dok je oštro upijao zrak dok mi je davao jedanput."Zdravo..." ponudila sam sa blagim osmehom otvorivši vrata malo dalje.
Usta su mu bila vrela i agresivna na moja dok je pustio jednu ruku da sklizne s moje kose do mog struka i privukao me bliže sebi, dok su nam se tijela sudarila dok smo stajali na vratima moje hotelske sobe. Leon se odmaknuo od poljupca i pogledao me duboko u oči, u njima je sijala glad kao da sam ja komad mesa, a on izgladnjeli pas. Držao je moj pogled dok se zavlačio u moju goruću pičku. Podigao je pogled prema meni, uhvativši moj pogled na trenutak prije nego što se nasmiješio i zario lice u moju pičku. Njegove su oči uhvatile moje dok se zadnji put zabio u mene, udarivši duboko u mene i onda sam to osjetila, njegova vruća i ljepljiva sperma se prosipala po meni, nismo koristili kondom!Iako sam znala da nije u redu i nisam željela zatrudnjeti, osjećaj njegovog tijela na mom, njegovih mišića koji su se stezali, njegovog penisa zakopanog duboko u mene ispunjavajući me njegovim sjemenom bio je skoro dovoljan da me ponovo pošalje preko ruba . Leon me je gurnuo nazad na krevet, njegova figura se uzdizala iznad mene dok je skidao košulju, njegovo tijelo je oduvijek imalo malo više jastuka što mi se inače sviđalo na momcima, ali uvijek me je njegova ličnost privlačila. Oduvijek je nosio tamne farmerke, bijelu košulju i pohabanu crnu kožnu jaknu i iako se moglo reći da to nije ista jakna iz srednje škole, jer je ova bila samo malo manje pohabana, bila je skoro ista.

Oboje dahćući počeli smo da se krećemo, gurajući se i grčeći jedno o drugo. Popeo se na mene i nastavio poljubac, njegova butina pritisnuta o moju srž dok sam zastenjala uz njegove usne.
Oboje smo zastenjali dok se on zakopao do balčaka i ostao miran, duboko u meni, na trenutak zabavljanje sa estetskim hirurgom. Leon je bio prijatelj iz srednje škole koji je bio dečko mog prijatelja iz djetinjstva Koya gotovo čitavu srednju školu i iako sam ga oduvijek željela, nikada ne bih postupila po tome. Njegova glava je ljubila niz moje tijelo, zaustavljajući se na mojim grudima kako bi grickao i sisao moje bradavice, šaljući drhtavicu niz moju kičmu prije nego što se spustio dalje do mjesta na kojem sam ga žudjela. Nastavljao je zabijati dok sam mu zaobilazila tvrdu kitu, oči su mu bile uprte u moje lice cijelo vrijeme.
Polako me povukao u sobu, zatvorivši vrata štiklom u čizmama. Stajala sam i gledala se u ogledalu hotelske sobe koju sam iznajmila za vikend, zelene oči su mi bile iscrtane crnim, a usne su imale naslikan sparno crveni ruž. Stajali smo u neugodnoj tišini na trenutak dok smo se gledali, vidjeli smo se samo jednom od izlaska iz srednje škole i to mnogo godina prije. Povukla sam mu glavu i poljubila ga duboko, stenjući od svog ukusa pomešanog sa njegovim slatkim poljupcem.

Poslušao sam i spustio ih nazad u krevet dok je on odbacio natopljeno donje rublje u stranu i zakačio ruke ispod mojih nogu, pomjerajući me tako da mu je lice lebdjelo iznad moje goruće srži. Prije nego što sam uspio u potpunosti razumjeti šta se dešava, njegove ruke su bile u mojoj kosi, a njegova usta su uhvatila moja. Stisnula sam svoju mačku na njega dok sam dolazila, vičući i hvatajući ga kandžama po ramenima dok mi je tijelo drhtalo ispod njega. Nakon nekog trenutka srušio se na mene, obojica dahćući dok sam ga zagrlila i držala na grudima.
Već sam osjećala kako se još jedan orgazam skuplja u meni dok smo se jebali, teško i teško, njegova ruka pronalazi put do moje kose i koristi šaku da privuče moje lice svom. Tijelo mi je eksplodiralo od orgazma, noge su mi se tresle dok su mi sokovi curili iz moje bolne mace. Radio je svoju magiju na mom klitorisu, sišući ga i ližući ga sve dok nisam pomislila da ću umrijeti od zadovoljstva, tako blizu orgazma, i kao da je mogao to osjetiti, iznenada je zario jezik duboko u mene šaljući me preko ruba. Dok sam ga ljubila, postavio se na moj ulaz, srce mi je ubrzalo, nisam ga čak ni vidjela kako spušta pantalone. Navukao mi je suknju oko struka i udario po butini i donjem dijelu guze, što je značilo da ja podignem kukove da mi skine donji veš.

Zabavljanje sa estetskim hirurgom

TOP