Podijelite na društvenim mrežama

FB TW YT PN
N

jegove ruke su i dalje bile na njenom struku od spoticanja, a njene su ruke obuhvatile njegov vrat.

Njegovi prsti sada natopljeni njenim sokovima počeli su da kruže po njenom dupetu. To brušenje je učinilo da njena ruka radi više. Tako su naravno i uradili.
U činu predusretljivosti i požude koji ju je čak iznenadio, pritisnula je svoju ruku između njihovih tijela i pomaknula je do svog humka.Činilo se kao da može osjetiti kako se para diže. Ponovo kruži oko njenog ruba. Njegove ruke su prilično snažno stisnule njeno dupe i odjednom je shvatila da je izgubila kontrolu nad ovom situacijom i da je on imao prednost u ovoj rundi. Ona se povlači i jezikom prelazi po unutrašnjosti njegovih usana.

Na trenutak su se njeni i njegovi prsti dodirnuli. Sisanje i grickanje. Usta su mu bila vruća i vlažna. Iskre u njenom klitorisu postajale su sve jačim i učestalijim. Bilo je mjesta samo za dvoje da stanu jako blizu na toj prečki.
Ponekad samo vrh, a ponekad i zaron. Bez zvuka je izgovorila "još?". Lagano siše da ga povučem. Pritisnuo ih je i oko njih, a zatim je vratio ruku između njenih nogu do njenog dupeta. Na njegovim usnama je bila slatkoća vina koje su pili za večerom. Njegove su ruke cijelo to vrijeme bile oko njenih leđa. Svaka kap njenog prosutog nektara će biti njegova nanaimo seniors dating. Klizi oko klitorisa.
samo joj pogledaj ruku... Bila je tako slatka i privlačna. Njeno tijelo je eksplodiralo od seksualne energije i ona mu je zabila lice u rame, ugrizajući ga za rame kroz njegovu vlažnu košulju je zabavljanje uobičajeno u Indiji. Je li bilo droge na njenim prstima?". Ovdje nisu imali izbora kao da ih je sudbina postavila oči u oči. Ali ih nema i srce mu poskakuje.Želi da stisne njene okrugle obraze dok pomiče ruke duž njenog dupeta, ali to još ne čini. Sada klizi pored njenog klitorisa dok pritiska dva prsta u sebe. Osjećao je uzbuđenje u njenoj reakciji.

Nanaimo seniors dating

TOP