Podijelite na društvenim mrežama

FB TW YT PN
O

vo nije bila moja prva posjeta zemaljskoj ravni. Vjernici su skupljali ogromnu vojsku i htjeli su da nas izbace najbolji savjet za spajanje. Gdje se srušio, nisam znao.
Nije me briga koliko lojalan anđeo može tvrditi da je. Remiel je jednostavno lud. Molim vas, nemojte se sramotiti pišanjem u pantalone.
Uvjerio sam otprilike polovicu njih da napuštanje broda kada je gazda gubio briljantni razum nije samo prava stvar, već i razumna stvar.Šef je radio neke ekstremne stvari u prošlosti. Mi smo besmrtna bića. Vrhovni komandant Vojske Gospodnje. Ljudi, gledate u novog Gospodara Univerzuma. Radosno sam uzdahnuo i krenuo za svojom sljedećom metom. Blisko sarađuje sa Michaelom u aplikaciji za upoznavanje messenger. Ako je samo nešto, postalo je još gore.

On je taj koji iskušava smrtnike da čine sve vrste požudnih stvari koje ih vode u propast. Sa sobom sam imao anđele iz svih Devet nebeskih horova.da vidimo.

Ovo postaje sve gore i gore!Zaista je vrijeme da prekinete ovu priču i prestanete da nas "zabavljate" ovim neerotskim, netačnim sranjem.Žao mi je, ali ovo mora da je najgora priča koju sam do sada pročitao na Literotici!Ni đavo te ne bi želio, ti si mali, vrlo mali organizam, više kao gadni virus. Oh geesh!Hajde ljudi!Ne možete kontrolisati nečije misli..zato pređite već preko toga, zaboga!(haha) Vrijeme je za čitanje sa malo objektivnosti... Boriću se do kraja. Nekako uništava sve njegove dobre kvalitete. Oh dobro. Odrazi njegove vlastite svemoći. Smrtnicima se stalno miješaju njihove mitologije. Drugi anđeo ikada stvoren. Bio je komandant Moći, najratolikiji od svih anđela na nebu. Mihael i njegovi anđeli bili su robovi Stvoritelja. Jednostavno nije mogao da se odluči. Moji ratnici su me učinili ponosnim. Samo da se gomila jadnih zabludjelih budala nije ispriječila na putu. Stvoritelj i njegovi prijatelji neka su prokleti. Mihailo, koji se naziva i Nebeski ratnik, najpoznatiji je arhanđel.
Zgrožen, okupio sam svoje najjače ratnike i pridružio se borbi. Vratili smo se na Zemlju. Bili su umjetnici, muzičari i u osnovi ljudi slobodnog duha. Sve zato što znate-znate kome nedostaje smisao za humor. Sljedeći put kada smo se naoružavali protiv neba, sva moć nebeskog prijestolja pala je na naše glave.

Najbolji savjet za spajanje

TOP