Podijelite na društvenim mrežama

FB TW YT PN
U

sput, želim da ove budu crno-bijele."Brzo sam prešao na monohromatsku i ponovo podesio ISO. Meki fokus."promrmljala je kroz barijeru sperme oko usta. Pucaj, pucaj, pucaj, pucaj.
Zatim sam ispustio grub, dahtajući jauk dok sam svoj gusti, bijeli sok od kuraca prskao po lijepom licu moje rođake Lav muškarac i Lav žena zabavljaju. Kako je bila postavljena, njena maca se trljala o moje gležnjeve, a njene sise o moja bedra. Moj kurac u desnoj ruci, pogledala je u stranu i nagnula glavu prema dolje. Nije izgledalo kako treba. Možeš čak i drkati ako želiš. Hvala, Victoria's Secret."Dakle, želiš da ti, hm, svršim na lice?"Pitao sam."Haha, da, rođače, trebaš da mi svršiš na lice. Moja jaja i penis koji je sada ispuhao, iz kojeg je još uvijek curila sperma, ležali su na njenom desnom ramenu dok sam se naginjao nad fotoaparatom.

Idem da ih postavim."Pokupila sam odjeću i opremu i izašla, gola ušavši u svoju spavaću sobu. Nasmejao sam se."Haha, u redu, to zvuči zanimljivo."Ušao sam u poziciju. Provela je još 5 minuta dižući se prije nego što je došla i legla na krevet.
Ostala je samo klečati gdje je bila i strpljivo promatrati sa blagim osmijehom na obrazima. Onda shvatim da mi je donji deo košulje u okviru. Znam da sam puno tražio od tebe.""Nije problem, zaista. Uradi sve što moraš. Nakon otprilike jednog minuta drkanja pred njom u potpunoj tišini, rekla je "U redu, to izgleda dovoljno teško.""Pokušajte da se što više približite uglu i kadriranju koje ste upravo imali."opet mi je zapovjedila.
Hajdemo još jednom."I tako smo to ponovili. Zatim sam duboko udahnuo i skinuo svoje bokserice, a zatim i izašao iz njih.

Bilo bi jebeno vruće da jeste."Izgleda mi dobro, rođače."rekao sam dok sam silazio s nje."Bože, siguran sam da hoće. Jedva čekam da vidim kako će ovo ispasti! Imam još toliko sjajnih ideja poput ove, rođače, nemaš pojma!"odgovorila je smiješeći se, dok je brisala moj primjerak sa lica."Jedva čekam da ih čujem. Mokra usta mog rođaka po mojim znojnim genitalijama bila su mi potrebna na svijetu u ovom trenutku.
Zatim smo uradili jednu od nje kako leži na boku i gleda u kameru sa grudima koje ispadaju iz grudnjaka (koji je potom skinula), smiješeći se. Uramio sam. Kleknula je sjedeći na stražnjoj strani svojih stopala.

Ovo je bilo najbolje iskustvo oralnog seksa koje sam ikada imala u svom životu."Ne zaboravi da me obavestiš kada ćeš da završiš!"rekla je prije nego mi je polizala jaja. Gotovo je izgledalo kao da spava. Možda će biti još onih koji izgledaju kao da bi mogli stati u set."Prije nego što sam uopće uspio uhvatiti svoju kameru u ruke, osjetio sam topli zagrljaj usta mog rođaka oko svog kurca.

Lav muškarac i Lav žena zabavljaju

TOP