Podijelite na društvenim mrežama

FB TW YT PN
S

TOP!Skini odjeću i puzi uz stepenice, KUČKO!Dok joj je skidao odjeću, sišao je dolje, kako bi mogao gledati njenu ljupku guzicu dok se penje ka vrhu stepenica.
Voleo je da kuša njenu pičku nove web stranice za upoznavanje SAD. Zatim je povukao svoj mlohavi član. Kada je bila taman spremna da sperme, on ga je povukao i stavio u njeno dupe. Pomiješani bol i uzbuđenje.

Polizao joj je macu. Kada je ušao, počeo je jebati njeno dupe, isprva polako. Nakon što se obukla, upitala je svog GOSPODARCA: "Šta sad GASTER?"Prešla je do njega. Imao je izreze, na posebnim mjestima, za lak pristup svim pravim mjestima.

Uz to, podigao joj je ruke preko glave konopcem od svilene tkanine. Sišli smo dole, u podrum.
To mu je omogućilo savršen pristup njenoj već vrućoj, mokroj, opuštenoj rupi telegram grupe za upoznavanje u nigeriji. OH!OH!MAJSTER, JEBI ME jače, jače, brže, brže.uh uh uh uh uh uh, oh da!DA!MASTER, ti si najveći!Došao je kada je to rekla.
Whoosh!Peckalo je, ali je bio prijatan ubod. Taman da šamara ruku njenog GOSPODARA, i da uđe njegov KUTA. Imala je najužu mačku koju je ikada vidio. Duga smeđa kosa spuštala se niz njena ljupka ramena.
Polako ga je gurao sve dok joj se dupe mišići nisu dovoljno opustili da uđu u njeno lijepo zategnuto dupe. Volela je ovo. Zatim se nagnuo da joj poliže dupe, a ona je došla ovaj put.. Izašla je ispružena, zgrabila torbu i ušla unutra.

Već je bila vruća. OH!MASTER!tako si dobar prema meni!To je trajalo nekoliko minuta.

Zatim se zaustavio na njenoj rupi, pa je polako gurnuo unutra. Obukla je svoju crnu kožnu odeću. Time ju je iznevjerio. Imala je vremena za razmišljanje dok je vozila da upozna svog GOSPODARA.

Polako se izvukao iz njene mace, praveći "pop" zvuk dok je izlazio!UREDU!BITCH!okreni se i očisti me!Uz to se okrenula i progutala cijelu njegovu dužinu u svoja vlažna, vruća usta. Dobro je izgledala i u koži. Spustila je tijelo.

Nove web stranice za upoznavanje SAD

TOP