Podijelite na društvenim mrežama

FB TW YT PN
O

voga puta je drugačija vrsta smijeha. Slomljeni Suck-O-Lux zvecka o pod postrance, oči su mu sada veliki X. Sa iznenadnom predstavom da je uključen (namera igre reči), mali kanister se bijesno mršti i okreće svoj mali motor, nadajući se da će impresionirati svoju gospodaricu."Dobar dečko", kaže ona i nježno ga potapša."VVmmm, VVmmm!"odgovara. Mlaznica usisava jače nego ikad, tjerajući Jessicu da viče. Zna ko ga vuče za crevo, i ima sjajan pogled odozdo na podu. Jessica, s kosom koja viri na sve strane i crnom čađom po cijelom licu, polako sjeda i počinje se izvijati iz sada opuštenog crijeva. Na trenutak, jedini zvuk je prigušeni, trkaći motor Suck-O-Luxa, njegova mlaznica nalik klipu sada je čvrsto pričvršćena za Jessicinu lijevu dojku.
Mlaznica poskakuje gore-dolje dok proždire njenu natečenu lijevu dojku. Sve oči gledaju kako ona ustaje i briše se, dok se njene veličanstvene, sjajne grudi njišu.
Ona se prevrne: WHIIZZZZ!Čuje se glasno trube kada joj zadnjica udara o pod, i sve u prostoriji poskakuje, spuštajući se nazad uz niz udaraca i udaraca. VVmmm-VVmmm-VVmmm-VVmmm-VVmmm ide u Suck-O-Lux."Oh! Oh! Oh!"ide Jessica. Zvižduk dostiže vrhunac i... Kao i KUĆA telegram grupe za upoznavanje u nigeriji.
Kapljice pretjeranog znoja počele su da se slijevaju niz njeno čelo, a velika linija u obliku opruge rotira joj se iznad glave."Molim vas! Oh! Oh! Oh!"Njena gola desna dojka poskakuje u zraku. Cvijet savija svoja dva lista u lice i zviždi.
Džesika stoji i bulji u neverici, otvorenih očiju i obraza koji gore od stida."Oh, ne! Ne to!"kaže ona i počinje vući objema rukama."Oh! Ne gledaj!"viče ona. Džesika vuče i vuče, ali čini se da sve što radi čini da joj se grudi koje se dižu dublje stisnu u pohlepnu šolju."Uhh! Uuuuunghhh!"ona progunđa. VVmmm-VVmmm-VVmmm-VVmmm-VVmmm!"Oh! Oh! Oh! Stani! Nemoj!"Jessica vikne.

Pa, ne "sam" sam. Ovo izaziva vriskove smijeha od svih ostalih. Niko nikada nije sam u Toontownu.

Kada se dim i zvijezde koje se vrte razbiju, Jessica je na leđima sa usisnim crijevom čvrsto namotanim oko njenog tijela, rukama prikovanim uz bokove, mlaznicom se JOŠ UVIJEK zalijepila za njenu vibrirajuću lijevu sisu, a Suck-O-Lux na vrhu nju, pušeći i napuhujući se."Bwaaaa-ha-ha-haaaaaaa!!!!"bumi ležaljka, koja je više ne može držati. Vezala je kosu i presvlačila se u odrezane farmerke sa crveno-bijelim kariranim gornjim dijelom.(Naravno, štikle sa štiklama ostaju.) "Rawr-rawrr", reži saksija za cvijeće dok se šepuri natrag u sobu. Može se izraziti samo neefikasnim pomicanjem i izbijanjem iz velike mlaznice na kraju svog crijeva. Počinje da se čuje glasan zvižduk. I u trenutku nepažnje: FONTA!Evo ga njen vrh!Kakofonija urlanja i podsmijeha eksplodira odasvud."AOOOOOGA! AOOOOGA!""DING-DING-DING-DING!""KUKAVICA! KUKAVA!""O moj!"Jessica dahne i podigne ruke da pokrije svoje grudi koje se slobodno njišu, ne prestajući razmišljati kako još uvijek drži mlaznicu. ONDA (evo ga), Džesika sruši časopis sa stolića."Oh, pu", kaže ona i sagne se da je podigne. Svako oko u prostoriji pomno prati, iščekujući njihove različite okrete. Potrošena mlaznica se olabavi uz zveket. Hrabri mali usisivač je samo kratka siva limenka, koja leži na boku, sa četiri sićušna beskorisna točka i parom očiju na jednom kraju, tik iznad creva. Njegove mutne oči se polako otvaraju i prašina leti dok pospano šišta.Šetajući niz hodnik, iznenada shvati da je pušten iz ormara i trgne se probudivši oči.

Telegram grupe za upoznavanje u nigeriji

TOP