Podijelite na društvenim mrežama

FB TW YT PN
z

ajebao. Osim toga, može ispasti domišljato. Dobijaš moje dupe večeras, u zamjenu za njeno.""Vau, to je bilo lako" Alexa se nasmejala, "Hteli smo da ubacimo Sašu i Bejlija, da zasladimo dogovor. Ona je jednostavno najbolja, zar ne, Becky? Ooooooooooo daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa je je se se se se je se setio, svi znamo da ti je dobro poznat osjećaj Boginje u sebi . Ne zarađujem ništa od pisanja ove priče. Nikki nije smetalo da je Alexa s vremena na vrijeme zasjeni online upoznavanje postaje opasno.

O da, u ovom trenutku to je bilo prilično neizbježno, a Boginja se pobrinula da to izgleda kao njena ideja."Yesssssssssssss, poliži tu jebenu usranu rupu, kurvo!"Alexa je tražila, dok gurajući svoju stražnjicu na taj talentovani jezik, "Oooooooooooh yeahhhhhhhhhhh, ližete dobro. Ne poznajem niti posjedujem Alexa Bliss, Bayley, Becky Lynch, Charlotte, Nikki Cross, Sasha Banks ili bilo koju drugu bivšu ili sadašnju WWE divu. Pa, posebno ovo drugo, ali to joj je samo pomoglo u ovom trenutku. Ili barem dna Bejlija i Saše.""Opusti se, možeš prvo totalno pojebati Charlottino dupe."Alexa je prezrivo rekla, prije nego što je brzo dodala sa zlobnim osmijehom: "Postoji samo jedna mala, sićušna stvar koju želim da prvo uradiš za mene.""Oh? I šta je to?"upitala je Becky skeptično."Ništa posebno..." Alexa je zadirkivala, okrećući se i spuštajući pojas tik ispod svoje zadnjice, "Sve što treba da uradiš je da nam prvo poljubiš guzice. O da, ne samo da bi povratila ono što je njeno, već bi vratila Alexa Bliss na njeno mesto, jednom zauvek.
Ali... Nešto što je veoma obradovalo njene mučitelje, posebno Alexu, koja je samo morala da nastavi da cvokoća desnima, čineći ovo iskustvo još dosadnijim za Čoveka."Ooooooooooo yesssssssssss, to je to Bex.
SOOOOOOOOOOOODDDDDDDDDDMMMMM, gurnite svoj jezik skroz. Pogotovo što je ostala bez ikakve pažnje, dok je Becky zakopala to svoje lijepo malo lice duboko između Alexinih guznih obraza, zbog čega su se oči lijepe plavuše razrogačile, a ona je ispustila krik od zadovoljstva.

I nakon što završimo s tobom, nikada više nećeš dobiti priliku, jer ćemo slomiti te i pretvoriti te u čisto dno kakvo si oduvijek trebao biti. To je trebala biti ona, dovraga. A koji bolji ukrasi, po prvi put jebena Charlotte Flair?""Zaista."Alexa se zlobno nacerila, a zatim se namrštila i protestirala kada je Becky počela skidati odjeću: "Hej, čekaj, uspori.""Mmmmmmmmmm yeahhhhhhhhhhhh, uradi to lijepo i polako."Nikki se oglasila: "Priredite nam dobru emisiju.""Šta?"Becky se zbunjeno namrštila, a onda u ljutnji kada joj je pala na pamet misao: "Ne misliš valjda ozbiljno da bih te pustila prva? Nema šanse.

Mmmmmmmmmmm, kao u stara vremena, ha?"Alexa je veselo, "mmmmmmmmmmm, ovo je poput šaljenja kasnog 2016 brzi izlasci preko 50-ih melburn.

Online upoznavanje postaje opasno

TOP