Podijelite na društvenim mrežama

FB TW YT PN
K

ada je Choukri postao ovakav, ohol i ostalo, dama je zahtijevala pažljivo rukovanje, da bude sigurna."Dobro, Naag (ženo), draga moja Choukri, ako tako želiš da igraš", uzvratio je Kader, a onda je visoki, krupni mladi Somalijac prišao svojoj dami i hrabro je zgrabio. Okrenuvši se, nervozno je pogledala Kader.
Prilično zabavno, ali ne i uzbuđujuće. Choukri se okrenula i zurila u svog muža, zapanjena njegovim riječima. Oh, i sa njihovim sinom Rašidom koji je ostao kod bake za vikend, Kader je znao da neće moći pobeći od Choukrijevih beskrajnih rasprava...
"Choukri, moja draga ženo, ti si nevjerovatna žena", rekao je Kader Choukriju, mnogo kasnije, dok su ležali jedno u drugom oružje. Uhvativši Choukrija u njegove snažne ruke, Kader je osjetio kako se još više stvrdnuo dok je pritiskala svoje debelo dupe o njegove prepone.
Svjesna muževljeve sklonosti analnoj igri, Choukri je zabila dva prsta u Kaderovo dupe, a njegov kurac se još više stvrdnuo. Oči ispunjene bijesom, Choukri je pokazala zube, psovke na vrhu svog jezika, a Kader se nacerio i pritisnuo svoje usne uz njene, ućutkajući je prije nego što je uspjela reći bilo šta drugo tim svojim opakim jezikom. Prokletstvo, nakon dugog dana u sigurnosnoj firmi u kojoj je radio kao mobilni supervizor, ovo definitivno nije bilo ono što je Kaderu Abdulahiju trebalo Southport speed dating. Ne iz daljine. Choukri se tiho zakikotao dok je Kader zabio jezik u njen šupak i počeo agresivno da se liže oko njenih stražnjih vrata, baš kako joj se sviđalo."Sviđa mi se ukus tvog plijena," Kader je zastala da bi rekla, a Choukri je odmahnula glavom i ućutkala svog muškarca mljevenjem svog velikog dupeta o njegovo lice. Umjesto toga, brat je udahnuo Choukrijev gasovit isparenja, i zatvorio oči, kao da uživa u mirisu najdivnijeg parfema... Jednom rukom oslonjenom na kuhinjski pult, drugom na bokovima, Choukri Osman je izbijala stav iz svih pora. Ruku pod ruku, Kader i Choukri su otišli u krevet. U početku, Choukri se opirao, onda je ona kliznula jezikom niz Kaderovo grlo, a on je stavio ruke na njeno debelo, okruglo dupe."Nemojte misliti da još uvijek nisam ljut na vas", rekao je Choukri, smiješeći se, kada su izašli na zrak.

Zar brat ne može u miru da dođe kući, uzme hranu i odspava?Proklete žene i njihova drskost!Ozbiljno, svaki dan je bila ista stvar. Kakva žena!Sretna koliko god može, Kader je nastavila jebati Choukri u guzicu, sve dok nije molila za milost... Kader je silno zadrhtao i upozorio ženu da će svršiti.

Southport speed dating

TOP