Podijelite na društvenim mrežama

FB TW YT PN
P

ostojao je izbor koji je morala napraviti upravo tada i tamo. Bio je divan proljetni dan i sijalo je sunce.
Jane je otišla do mjesta gdje mu je bio parkiran bicikl i pogledala dolje na trotoar. Osjećala se prilično dobro u svom životu. Ostavivši vrata otvorena, obučena samo u ogrtač papuča, Jane je prišla motoristu.
Mora da je ispalio najmanje 5 niti na trotoar ispred njenog prozora. Uradite pravu stvar, normalnu stvar ili uradite pogrešnu, opasnu stvar. Jane nije znala da li da je upali ili odbije. Nakon neprospavane noći ispunjene nestašnim snovima o mišićavim tetoviranim motoristima koji joj udovoljavaju jezicima, Jane se konačno probudila i krenula kroz svoje jutarnje rituale i konačno na posao. Njegov osmijeh se proširio i on je ubrzao...i Jane. Je li pokušavao privući njenu pažnju?Janein um je jurio da izvuče iz svojih sjećanja bilo koga ko bi odgovarao njegovom opisu, ali nije mogao doći do nikoga. Jane je rano došla u svoju kancelariju i započela svoju dnevnu rutinu. Dobila je određeno zadovoljstvo svojim poslom, ali je na kraju bio neispunjen i dosadio joj je do suza. Počelo je kao i svaki drugi dan. Njegov motocikl je još uvijek trčao, a on je stajao ispred njega u podnožju svog prilaza sa istim seksi osmijehom, ruku na bokovima, naizgled zureći pravo u nju. Tri zvjezdice, zaradili biste više da je priča bila duža. Njegove zelene oči kao da su joj probadale dušu dok je zurio u nju. Ponovo je mazio kurac na otvorenom i klimao glavom prema njoj. Jane je bilo drago kada je konačno stiglo 17 sati i mogla je otići kući i sabrati se.
Jane se katapultirala u budućnost. Osjećala je pomalo i jedno i drugo.Čula je muškarca kako ječi, a zatim je gledala kako debeli pramenovi njegove sperme izbijaju na pločnik. Osećam tu svinju kako vibrira između mojih bedara!Nisam za super duge priče, tako da je svaka priča koja je kratka i pristojno napisana moj tip stvari!Drugačije, definitivno.:) Ako nosi kožu od glave do pete, kako ona može reći da li je jako tetoviran?Ova priča je bila jako dosadna i nisam mogao ni da je završim.

Uprkos svim dobrim stvarima u svom životu, Jane je bila potpuno dosadna i seksualno frustrirana. Bila je uzbuđena i luda. Jane se istuširala, obukla, popila dvije šoljice kafe i krenula na posao hull dating free.

Mislila je da je imala najbolju kancelariju u cijeloj kompaniji. Da li joj je zaista bilo toliko teško da je masturbiranje sa potpunim strancem usred bela dana ispred otvorenog prozora u poslovnoj zgradi punoj ljudi izgledalo kao dobra ideja?Nakon još jedne nemirne noći spavanja i erotskih snova, konačno je stiglo subotnje jutro. Svaka emocija koju je ikada osjetila prolazila je njenim tijelom. Zvuk starog Harleyja koji se uzbuđuje ispunio je njenu kancelariju i zaglušio sve ostalo. Odustala sam nakon prva 3 ili 4 pasusa. Neizvjesna budućnost, ali puna uzbuđenja i opasnosti.

Hull dating free

TOP