Podijelite na društvenim mrežama

FB TW YT PN
P

očinjem da osjećam kako pulsira i shvaćam da neće proći dugo prije nego što Trevor bude spreman da me pojebe.
Zato je stavio prsten za odlaganje oko njegovog predivno krutog obima, zategnuo ga tako da mogu samo da nastavim da uživam još neko vreme, vidim da menja boju u plavu, ali i dalje nastavlja da uživam u čistom dodiru apsolutne radosti dok ga savijam u ustima sve dok opet ne stenje za mojim dupetom, ali ovaj put za jebanje, i pomisao da će mi to ući u dupe me podstiče na konačno duboko sisanje dok više ne može izdržati, strgne prsten sa svog kita i podmetne me na sve četiri preko kreveta i znam da sam stvarno za to, zvuk njegovog disanja i te određene seksualne zvukove koje tako dobro poznajem, puta kada mi je glupo jebao dupe. Božanstveni osjećaj je još dražesniji dok mi široko raširi još užarene dupe obraze i umetne svoj užurbani jezik u mene, pripremajući me za onaj poseban jebač u kojem uvijek uživam nakon dobrog zvučnog batina, što sve čini vrijednim i potpunim. Dobro udaren, osjećam kako me njegov tvrdi kurac trlja tamo gore, okolo i okolo da malčira lubrikant u otvor koji nije proširio svojim obrubom i počinjem osjećati da prvi dodir njegove glave penis ulazi u mene s poštovanjem i snagom, osjećam rasteže me i ulazi u mene, punina toga dok ga gura pravo gore u mene i bez zezanja dok počinjem da osjećam snagu i punoću njegovog guranja unutra match.com savjet za upoznavanje.

Ponekad bih volio da moji atributi nisu tako očigledno privlačni tipovima poput Trevora, ali onda bih propustio ono što ide uz batine. Sve je urađeno tako divno i sa pravom strašću. Stisnem zube i poslušno čekam kaznu, pitajući se šta će biti ovoga puta.

Osjećam kako ga prije nego što ga pogladi preko onoga što nosim, način na koji me stišće i gurne je zaista pali, tako da zaista želim njegovu kaznu, želim da se nagnem za njega u bilo kojoj poziciji koju želi, želim za svoju ručni zglobovi da budu vezani lisicama za ogradu kreveta, želim da me ponekad ostavi usred udarca, kada ostavi alat za udaranje preko mojih leđa i osjetim kako mi guzice peku, nakon nekog vremena se vrati da nastavi, ali ne prije nego što me sunđerom popije puterom iz frižidera, vrućina u mom svježem izlupanom dupetu ga topi i on me liže i trlja vrhovima prstiju šireći me i ustima osjećajući se kao da me jede. Kada me vodi, obično je ispruženo preko njegovog krila sa jastukom ispod da bih podigao svoje dupe u položaj koji se može udariti. Nikada ne propušta da me pohvali i uskoro se tako radujem njegovom prvom okusu, jer se sada natjerao na ludnicu, a moje dupe trne i pametan do osjećaja malo umirujuće kreme. Kada se napravi prvih nekoliko batina, umrtvi se i to je najbolja stvar, jer onda nekako sve postane ugodan osjećaj, osjećam da Trevor zastane na nekoliko trenutaka, valjda da shvatim rezultat batina, ali on se uvijek prijavi vrlo prekrasna luksuzna krema koja odmah djeluje umirujuće."Prelijepi Pete", kaže on bond street društveni brzi izlasci. Hvatam ga u ruci i nježno usisavam njegovu p-rupicu, vraćajući kožicu jezikom kako bih mu pružila maksimalnu osjetljivost za koju kaže da obožava. Ali ja mu kažem da ne žuri jer ja tako volim njegov ukus, da osjeti njegova jaja dok siše i zezam.

Oboje smo toliko zaljubljeni jedno u drugo i toliko izbezumljeni da je uzbuđenje i radost kušanja ljubavnih sokova jedno drugog neopisivo. Zatim mi skine traperice da bi otkrio moje dupe samo prekrivajući moje bokserice.

Match.com savjet za upoznavanje

TOP