Podijelite na društvenim mrežama

FB TW YT PN
T

voj obraz postaje prilično mokar i ružičast od mog snažnog sisanja.
Povlačim se i pružam vrlo oštar šamar tamo gdje sam upravo sisao. Soba je ispunjena prirodnim svjetlom, ali su zavjese napola zatvorene, a treperavo svjetlo dolazi od svijeće koja gori pored kreveta. Moje lice je u ravni sa tvojim nevjerovatno slatkim zadnjim dijelom i sočnom mačkom. Ova prica je izuzetno eroticna i moja omiljena od vasih prica!!!VRUĆE, VRUĆE, VRUĆE!!!!Zvuči neverovatno. Stojim iza tebe, moj tvrdi kurac pod savršenim uglom za prodiranje u tvoju divnu masnu zadnjicu.
Nakon što ste me vratili u moje pantalone i ispravili svoju odjeću, okrenuli ste se prema meni na sjedištu. Bili smo u zadnjem redu bez ikoga u blizini i u mračnom periodu u predstavi ste mi izvadili kurac iz pantalona. Borila sam se da držim oči otvorene dok si me guštao, sisao, lizao, cuckao i gutao - ušao sam ti u usta takvom silinom da si se skoro ugušio, ali nisi prolio ni kap, ali je bilo mrvica sperme na tvojoj brada najbolje riječi koje možete uključiti u svoj profil za upoznavanje. Obema rukama držim tvoju prelepu zadnjicu, lice zariveno među tvoje obraze, jezik duboko u tebi, guram, ližem, sišem, obožavam te...... Uzimam malo maziva u ruku i dajem se nekoliko poteza da pokrijem kurac. Dok me vidiš kako posežem za svijećom, gurnem kurac u tvoju guzicu do nabijene glave.

Dok počinjem da zabijam polako i duboko u tvoje divno masno dno, kapnem malo vrućeg voska u vrlo mesnati dio tvojih guzitnih obraza - ti ječiš od njegovog oštrog zagriza - kapam male kapi po cijelom tvojem mesnatom dnu, cijelo vrijeme jebem te stvarno duboko - povećam brzinu i počnem mnogo jače da te lupam po guzici - o moj Bože plačeš, svršiću - jebi me jače jače - malo promijenim stav, povećam protok vruće kapi na tvoje dno i osjetim kako se moj vlastiti vrhunac gradi - spermi za mene ljubavi moja ja plačem i dok ti počneš da vršiš samo sam pustio i eksplodirao u tvoje dupe - vičem u ekstazi, drhtim jako u tebi i punim tvoje dupe sa moja vruća sperma - volim te, plačem i nežno te izvlačim. Nastavljam da te ljubim u obraze, ližem ih i grickam, a ti glasno stenješ, još više, kažeš. Ti si gola i na sve 4, tvoja prekrasna široka, slatka donja kraj ivice kreveta, spremna za moje najdublje i najtjelesnije pažnje........u pozorištu si me mazio po butini, klizio rukom gore-dolje po mojoj nozi i stiskao moj kurac. Dlanovi su mi otvoreni, palčevi se vuku, a kako napredujem, oba palca se približavaju vašim unutrašnjim dijelovima i vašoj mokroj, vrućoj pički. Nastavljam da te jako snažno "sisam-grizem" tvoje debele donje obraze i jako te udaram tamo gdje grizem.
Jesi li spreman za ovo, pitam. Osvrnula si se oko sebe kao najnestašnija školarka da se uveriš da te niko ne gleda i spustila glavu i uzela me duboko u svoja usta. Duboko uvlačim tvoju punačku guzu u svoja usta i ti opet zaječeš.

Stenješ dok jače siše.

Najbolje riječi koje možete uključiti u svoj profil za upoznavanje

TOP