Podijelite na društvenim mrežama

FB TW YT PN
O

vaj stranac bi mogao biti opasan. Ali možda ću vas sljedeći put udružiti s nekim tipom, ko zna? Je li to u redu, gospodine Big Movie Star?"Gospodin Pudgy je oštro rekao da mi je to zaista neprivlačno."Misliš, snimio bi više od jednog filma o meni? Stvarno? Misliš li da bih bio dobar?"upitao je Tony kao prava očajna holivudska nada.

Samo dodaj raspoloženju. Tvoj tata je izgledao tako otvoreno, tako prijateljski i plašila sam se da će biti iskorišćen.
Imao sam vizije da je mrtav, ali nije. Pucao sam bodežima u g. Pošto nisam pročitao, niti se prisjetio, tvoji ili zavidni unosi su me doveli u nepovoljan položaj.
Ne govoriš nikome o Rosie i meni. Tony je jednim brzim pokretom prstiju izbacio svoje bokserice u stranu sobe. Ne ti. Svi momci kod kuće u Engleskoj koje sam upoznao htjeli su dodir, nastavi. A Rosie te je nagovorila.
Tony je to uradio i izgledao je kao profesionalac. Ponosno se šepurio oko kreveta i stajao pored našeg gosta u samo opuštenim svilenim čarapama."Hajde, znaš da želiš, osjetiš. On je to jednostavno prihvatio. Dugo se povukao i izdahnuo dim. Tony je bio tako zgodan, tako pametan i zaista samo nevin seksi momak. Znaš da sam oduvijek želio snimiti mačju borbu između dvije prsate dame. Tony nije pušio osim da bi se družio, u to vrijeme ljudi su to radili brzi izlasci u istočnom londonu. Potresla je cijelu kuću. Nemoj da zvuči prljavo. Njegov neobrezan penis stajao je uspravno poput vrlo ponosne bandere koja je virila iz prednjeg dijela zgrade. Bio sam zabrinut. Pudgyja i pustio ga da dobije."Tony, on bi bio srećan da te navede da pogledaš jedan od njegovih filmova, a kamoli da glumiš u njemu.
Ovo nije moja normalna stvar."Stalno se objašnjavao."Osjećao bih se sada prije nego što ponuda bude povučena. Tony ga je zgrabio i stavio na krevet. Gospodin Pudgy se spustio uz krevet i stao iznad Tonyja sa strane, zureći dolje u njega, gledajući ga, kao meso. Gledao sam Tonyja, kako je podigao svoju vitku ruku, hvatao cigaretu iz prstiju gospodina Pudgyja i spuštao je prema svojim ustima. I nećemo nikome reći da si provjeravao moju muškost, izbliza i lično.""Deal i ja nemam prokletog pojma zašto to želim, ali dovraga, želim to osjetiti!"Sada potreseni direktor je priznao.
Ja sam preuzeo prednost."Volim da Tony predstavim. Bez kašljanja ili kihanja. Vrlo lijepa sisa!"Oduševio se dok je posegao za njim."Mislio sam da si došao po mene, a ne po nju."rekao je Tony s malo žudnje. Ne korišten kao što sam ga ja koristio, s potpunom ljubavlju i predanošću, već sa požudom i hladnoćom. Svo ovo sranje govorim jer sam ljubomoran na vas dvoje, seks brata i sestre je vruć. Svojim najdrskijim tonom sam odgovorio: "O, da, volio bih da te otkrijem, moj dragi brate."I kleknula sam pored svog slatkog Tonyja i skinula njegove bokserice i one su pale na pod oko njegovih nogu u čarapama.
Ali nemoj se tako braniti. I možda ćemo, ako Tony bude dobro, snimiti još filmova. Hajde da uzmemo jednu po jednu stvar. Tony je skočio i zgrabio me i protresao."Rosie, kontroliraj to. Ugao je bio savršen i usmjeren prema nebu, a njegova kožica jedva je mogla zadržati njegovu vrlo natečenu ružičastu sočnu ploču."GeeeeWiz, kakav kurac! Kakav jebeno sjajan kurac!"Bilo je otprilike sve što je gospodin Pudgy mogao promucati dok je ležao ukočen."A sada znaš zašto je tako poseban i srećna si što ga imaš za film."Dodao sam sa strane."Kučka koju sam dobio iz New Yorka, neće hodati sedmicu.

Brzi izlasci u istočnom londonu

TOP