Podijelite na društvenim mrežama

FB TW YT PN
M

alo je dahnula dok je Sergej jezikom razdvojio njene slatke usne. Mišel se uhvatila za Sergeja dok je vrisnula "Serjoža", snaga njenog orgazma osetila se između Sergejevih nogu i sokovi su se slivali poput vodopada oko njega. Bio je u transu. Michelle se pitala postoji li neko njeno čulo koje se nije probudilo njegovim pogledom prema njoj.

Muzika je prestala, kao i njen ples. Stigli su u Michellein stan. Ljubio ju je dugo i duboko. Obojica su im se čula vrtela i oba su bila nekontrolisana, strast, bijes, životinja, požuda, vatra, sve se gradilo u dvoje ljubavnika. Sipala im je još jednu čašu. Sergej je bio hokejaš i često je bio na putu, nije baš imao vremena za ozbiljnu vezu.
Tako je zavođenje počelo kada je prešla na muziku, jedva skidajući pogled sa Sergeja. Mišel je sebi i Sergeju natočila čašu votke. Veo je sakrio njeno lice ali oh te njene oči.
Pili su. Mišel se oduvek divila Sergeju zbog njegovih hokejaških talenata, ali kada su se upoznali preko prijatelja, bila je zadivljena koliko je on zaista seksi. Michelle se vratila uz muziku koja je svirala u pozadini i bila je obučena u ljubičastu odjeću za trbušni ples. Michelle je ležala na krevetu, a Sergej je lagano krenuo na nju, njegova erekcija je bila očigledna kada je ušao u njenu vlažnu pećinu.

Diše teško, ali tako lijepo. Sergej se udobno smjestio nakon raspakivanja. Njen slatki nektar bio je njegov i on nikome neće dozvoliti da je ima, nikada. Prišla mu je do obraza i šapnula mu na uho: "Tvoji sokovi su opojniji i zadovoljavajući od bilo koje boce votke koju ću ikada popiti, Serjoža, pijana sam od ljubavi."Sergej ju je zgrabio, privukao k sebi, izvlačeći grudnjak iz grudnjaka, sisao joj je bradavicu, osjećajući kako jauče, i nastavio, posegnuvši joj ispod suknje, bez gaćica, palcem je pronašao njen nasip, tako natečena i potrebna mu je, bila je tako mokra aplikacija za sastanke za aktiviste. Sergej je živeo u Ohaju, a Mišel u Mičigenu.

Aplikacija za sastanke za aktiviste

TOP