Podijelite na društvenim mrežama

FB TW YT PN
V

idio sam ga kada sam podigao glavu s njene natopljene mace. Sretnem ga na stražnjim vratima i pustim ga unutra i u spavaću sobu. Povukao sam je da se naša usta sretnu u gladnom poljupcu. Moje zadovoljstvo. Zabio je svojih punih 8 inča što je dublje i jače mogao.Šutjeli smo, pokušavajući da ne ispustimo zvuk, samo su njegova jaja lupkala po meni iznova i iznova.
Nije mogao pomoći, gurnuo je svoj usijani, kameni tvrd kurac dublje u moja usta. Oh sranje!Dok sam uživao u ovom retkom jutru strasti, zaboravio sam da sam zamolio Dona da dođe. Jeanette voli trljati svoje sise o moje, bradavica do bradavica.

Znam, ja sam loša devojka. Ona zna da ja to volim. Kada sam bio siguran da se neće vratiti vratio sam ga u spavaću sobu i duboko ga poljubio. Hej predivno!Mislim da ćeš se izvući iz ovoga. Don je neki dan doneo šindre u kuću.

Valjda nije želio da propustim ni kap.Čisto sam mu sisao prst, kao što sam učinio sa Jeanette nekoliko minuta ranije. Kupatilo je udaljeno tri metra od stražnjih vrata.Čujem kako se tuš uključuje i ustajem da ga potražim.
Kroz prozor sam stavila prst koji sam upravo polizala na usta da kažem "Ššš" i pokažem mu da opet obiđe stražnji dio kuće. Moje mokro lice gledalo je ispod moje ruke pravo u staklena vrata, sklopili smo oči i ne znam kako da to opišem, prosto zapanjeno. Jeanette nije imala pojma da je Don upravo stajao 10 stopa dalje. Vratio se na prednji trem. Don me jako zabija, nema vremena za predigru. Nastavljam da brinem o Jeanette-inoj pički.
Pokušavam da ga što više uzmem u usta bez začepljenja, gladeći ostatak njegovog kurac rukom. Bili smo usred opsežnog projekta renoviranja kuće. Njene oči su mi govorile da želi da je pojedem intp i dating reddit. Izvadio sam prste kako bi Don mogao vidjeti prozirnu mrežu Jeanetteine ​​sperme na mojim prstima. Malo se zakikotala znajući koliko sam uzbuđena i mokra. Usta sam osjetila kako se vene njegove osovine pomiču i pulsiraju od želje. Nestrpljivo sam mu otkopčala pantalone i izvukla njegov ionako tvrd kurac, još uvijek ljepljiv za našu spermu.Želeo sam više, mnogo više.
Prelazim na poziciju 69 sa mnom na vrhu. Pa, zar me nije iznenadilo što se toliko uzbudila!Nakon mnogo godina zajedno, mislio sam da je plamen želje davno pregorio. Zar svi nemamo tu unaprijed stvorenu ideju da marljivi muškarci piju crnu kafu?Što se tiče moje veze sa Jeanette, recimo da je dugo bila na kamenu. Kliznuo sam ustima kroz njenu spermu dok se ona nabijala na moje lice. Njegovo drhtanje nakon što mi je izvukao iz usta poslalo je preostalu spermu da kapne na moju sisu. Vadim njegov kurac iz sebe i brzo ga vodim u svoja usta, kušajući svoje sokove na njegovoj tvrdoj osovini. Ti si jebena boginja seksa.
Posmatrao me je dok se stvarao ogroman orgazam. Toliko sam jebeno uzbuđena da zapravo želim da mi svrši u usta.
Uzeo je prst i skinuo svoju bijelu spermu s moje sise i stavio prst u moja usta. Zaustavio sam se na vrhu njenog plavokosog brežuljka dopuštajući joj da osjeti moj vrući dah iznad svoje mace, ali ne dodirujući se.

Intp i dating reddit

TOP