Podijelite na društvenim mrežama

FB TW YT PN
S

tavila ih je na sto dok je ponovo obuvala čizme i okrenula se prema Colbyju dok je ponovo zakopčavala bluzu."Tako mi je drago što smo podijelili ovaj trenutak, bilo je vruće gledati kako se i ti diraš!"Colby je bio slomljen voli sebe da izlazi. Preuzima odgovornost i zakopa svoj kurac gdje mu je mjesto. Tiho je otkopčao rajsferšlus i otkopčao pantalone, posegnuvši u bokserice da podigne kurac.
Amy se izvinila i sagnula dolje kako bi prstima raširila usne. Pitam se da li bi Miranda uživala da mladi pastuh gleda i dodiruje sebe dok njih dvoje imaju seks. Mogla je osjetiti njegov kurac na svojim usnama, i mogla je osjetiti kako pulsira na njoj najbolji sajtovi za sastanke za pronalaženje devojke. Na trenutak je pomislila kako je svršila teže dok ga je gledao nego dugo vremena.

Zabijala je ruku u svoju macu do zglobova. Bio je zajapuren od sramote, a šator u njegovim pantalonama je porastao, a Miranda je počela da nazire malo vlage na njegovim kaki bojama od njegove pred-sperme. Nije navikao na ovaj osećaj.

Voli sebe da izlazi

TOP