Podijelite na društvenim mrežama

FB TW YT PN
O

na okrece glavund siše jednu od tvojih grudi. Grebem nokte niz leđa, osjećam svoju kožu ispod njenih noktiju. Iako je veći dio noći bio zatrpan vođenjem ljubavi svake vrste, tek se moramo istuširati. Viče moje ime kada se popneš na nas. Ona više ne obraća pažnju ni na koga osim na nas. Sperma je još uvijek na tvom tijelu na gotovo svakom mjestu, od obraza, do pukotine na guzici.Čak i osušen, daje mali bljesak na vašem obrazu.
Pošto ima samo oko 5' 1” i 105 lbs, moram da savijem kolena da bih se pravilno postavila. jebi guzicu tvojih devojčica ...” Klizav i veoma tvrd, prilazim joj.
Potpuno gola, osim malog svilenkastog ogrtača koji joj je sada prebačen preko ramena. Pre nego što to uradiš, poljubiš me u obraz, a njoj se nasmeje.

Ona je naša beba. Toliko je nevjerovatno zategnuta, da osjećam da sam blizu, a prošlo je samo nekoliko sekundi spojiti se sa osobom. Dajem ti taj konačni pogled, i izvučem iz njenog prekrasnog smeđeg oka, i ona se istog trena okrene i spusti se na koljena. Nakon što je dirnula svoju prvu vezu s hranom, ona nam kaže da je doručak spreman.
Ustaješ, ostavljaš pokrivač i vraćaš se kroz prirodu, prirodno kao što si rođen. Svi imamo predivan osmeh i izgleda da će to biti prelep dan..
Ustaje na noge, da još bolje poskakuje gore-dolje;osjećajući alat svog stvaranja duboko u svojoj mački. Tihi jutarnji vazduh prekidaju meki bosonogi koraci naše 18-godišnje ćerke koja trči kao i uvek da nas pozdravi ujutru.

Ona je naše svjetlo. tata... Njeni zubi su se stisnuli na moj vrat, dok se pokušava suzdržati da ne iskoči iz svoje kože u zapanjujućem orgazmu. Ostavljajući našu kćer iza sebe, ona prelazi jedan korak preko mene i sjeda, njezina gola pička se trlja o moj sada očvrsnuti kurac, rukama omotanih oko mene. Ona nastavlja grickati moje uho, i počinje se kretati gore-dolje po mom kurac. Pocinjem da pumpam sa puno snage, stvarno jako, hladan jutarnji vazduh sada okrepljuje nase znojenje tijela. Prelazeći do ograde doka, ona se sagne, namigne mi i kaže: "Tata, moram da osetim tvoju spermu u svom dupetu, molim te... Ne nosi ništa više od laganog, svilenkastog ogrtača crvene boje, prilazi nam. Dolazis ispred nje i pocinjes maziti njene grudi. Imajući probušene obje dojke i malu tetovažu na leđima, bukvalno se mora boriti protiv sve pažnje koju dobije.

Spojiti se sa osobom

TOP